Mandag 27. mai kl 20:00-21:00

Vi inviterer deg til en unik og sanserik opplevelse midt i naturen. Med Skogsspa ønsker vi å åpne dørene til sommeren på en avslappende og sansaktiv måte, hvor vi sammen kan legge digitale distraksjoner bak oss for en stund og vende tilbake til kroppen, naturen og hverandre. Gjør deg klar for en opplevelse utenom det vanlige på Matskogen, mandag fra kl. 18-21. I vårt travle samfunn, hvor digitale distraksjoner ofte dominerer, søker Skogsspa å revitalisere vår forbindelse til naturen gjennom unike, kroppslige opplevelser. Ved å engasjere alle sansene – lukt, smak, hørsel, følelse og syn – inviterer vi deg til en poetisk vandring som gir deg sjelden anledning til å komme nærmere naturen. Skogsspa er åpent for alle som lengter etter å gjenforenes med naturen og med seg selv.

For å delta, meld deg på i lenken! Antall plasser er begrenset.
Pris: 100 kr

Skogsspa – May 27, 2024 | Checkin

Ta gjerne med et lite håndkle.
Vi ser frem til å møte deg og dele denne unike opplevelsen sammen!

Oppmøte: Møt i grindbygget i Matskogen.
Matskogen ligger langs hovedveien opp mot Ulriken. Mellom Øvre Sollien og Johan Blyttsvei.